Medlem

Förnamn

Pia

Efternamn

Marengo

Användarnamn

pia.marengo

Om mig

Bio

Då jag är Auktoriserad Hälsoterapeut, Hälsostrateg, Lymfmassör och coach arbetar jag med mental och fysisk hälsa och hur olika program kan hjälpa dig att må bättre och läka på olika sätt. Att må bättre som person ger mer energi, bättre hud, ökad prestationsförmåga, rikare socialt liv och för företag ger det dessutom hälsosammare medarbetare och arbetsplats. Utifrån en holistisk och funktionsmedicinsk syn med hela dig i fokus, skräddarsyr jag råd. Det innebär att jag arbetar med grundorsakerna till olika hälsobesvär, att balansera kroppen, inte bara dämpar symptomen, så att dina resultat blir bestående och du kan nå hållbar optimal hälsa. Du får individanpassade råd för att optimera fysisk och psykisk prestation och även för att förebygga framtida ohälsa.

God hälsa är tillgänglig för var och en, alla har förmågan att må bättre. Jag vill hjälpa dig att uppnå det.

Min absoluta drivkraft är att mitt arbete är meningsfullt och att jag känner att jag har möjlighet att göra skillnad. Att arbeta med att stärka människor med stora utmaningar, fysiskt och psykiskt, både som coach, chef och ledare, har varit mitt yrke och passion de senaste elva åren. Jag har i flera år utbildat, coachat och hjälpt både unga och äldre med hälsa och jag har arbetat ideellt på BRIS sedan många år och stöttat barn och unga. Genom min egen resa, mina egna utmaningar med hälsan och mina erfarenheter har jag vuxit som människa – det är ett livslångt lärande.

Varmt välkommen att kontakta mig, för att se vad som passar just dig och din situation. Boka ett “Upptäckarsamtal” för att se hur jag arbetar och där jag beskriver hur du kan få en 360-graders strategi för din hälsa och hur kroppens system bättre kan arbeta tillsammans.

Det är gratis och tar ca 30 minuter och görs oftast via telefon eller zoom.

– Holistisk hälsoterapeut

– Hälsostrateg

– Lymfmassör

– Coach

https://gaiahealth.se/

Ort

Göteborg men du kan bo var som helst i världen eftersom vi kan ses via zoom

Socialt

Kontakt

E-post

pia@proathletesverige.se

Telefon

072-224 77 33