Online

Friskvårdsmassör

För dig som vill känna på jobbet som massör

Onlinekursen ger dig grunderna i jobbet som massör

En fördjupning inom Svensk klassisk massage där du gör enklare behandling. Du lär dig grunderna i verktyg som screening, fascia och behandlingstekniker som bygger på de senaste vetenskapliga rönen. Det här är kursen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar.

Kursen har en idrottsinriktning vilket ger dig en större kompetensmässig bredd och profession till skillnad mot de vanliga diplomerade massör utbildningarna

Klicka på “CC” och “Settings” för att ändra språk i videon.

Kortfattat om kursen

Kursen riktar sig till dig som vill börja med massage men även till dig som har gått Grundkurs Massage eller idag arbetar som PT, fystränare, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och fys i kombination med massage, fascia-release tekniker och strategierna kring träning.

Kursen har vetenskaplig förankring. Ni får tillgång till vår plattform med inloggning till lärplattformen där ni hittar inspelat material såsom videor, pdf samt övningsprov.

Det ingår praktik som du hittar på egen hand och resten gör du online i din egen takt vilket gör att det går alldeles utmärkt att jobba samtidigt.

Om du efter denna onlinekurs känner att du vill fördjupa dig ytterligare rekommenderar vi att du kompletterar med den praktiska kursen Diplomerad Friskvårdsmassör och är med på de praktiska dagarna, eller Certifierad massageterapeut och idrottsmassör. Du betalar då endast mellanskillnaden.

Handledare

Staffan Petersson

Idrottsmassör | Elittränare | Coach

Daniel Arbfors

Idrottsmassör | Elittränare | Coach

VICTORIA GYNNERSTEDT

Idrottsmassör | Elittränare | Coach

NIKLAS ANDERSSON

Idrottsmassör | Elittränare | Coach

HENRIK THORSEN

Idrottsmassör | Elittränare | Coach
diplomeradidrottsmassor-20

Övrig information

För att säkerställa att kursen håller hög kvalitet har vår kursledare en lärarlegitimation och lång erfarenhet av pedagogik. Detta för att kvalitetssäkra våra utbildningar gentemot andra skolor.

PRO Athlete uppfyller alla krav för en professionell utbildning vilket gör oss till en av landets mest professionella utbildare och kursen Diplomerad Idrottsmassör slår högt inom föreningslivet.

Du ska genomföra minst 10 egna behandlingar motsvarande 20 timmar som sker hemma eller på valfri plats. Innefattar samtal, hälsojournal, behandling reflektion mm.

Du kommer under praktik genomföra behandlingar som innefattar samtal, hälsojournal, behandling, reflektion med handledaren mm. Praktikplatsen hittar du själv under kursens gång och vi hjälper till och stöttar vid behov.

Boken ingår i kursen och skickas till dig med post i samband med din anmälan.

Need to know

Onlinekurser som ingår

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/1 Steg

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/1 Steg

Betyg och Recensioner

0.0
Snittbetyg
0 Betyg
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Inga recensioner hittades!
Visa fler recensioner
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!

Fråga PRO Athletes AI support

Söker du något annat

Kolla våra andra kurser