Diplomerad Idrottsmassör Online

Det här är utbildningen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot de vanliga diplomerade massör utbildningarna.

Kursen riktar sig även till dig som idag arbetar som PT, fystränare, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och fys i kombination med massage, fascia-release tekniker och strategierna kring träning.

Utbildning har vetenskaplig förankring. Ni får tillgång till vår plattform med ett inloggning till hemsidan där ni hittar inspelat material såsom videor, pdf samt övningsprov.

Kvalitetssäkring

För att säkerställa att kursen håller hög kvalitet har vår kursledare en lärarlegitimation och lång erfarenhet av pedagogik. Vår utbildning är godkänd enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds kvalitetskrav. Detta för att kvalitetssäkra våra utbildningar gent emot andra skolor.

PRO Athlete uppfyller alla krav för en professionell utbildning vilket gör oss till en av landets mest professionella utbildare och kursen Diplomerad Idrottsmassör slår högt inom föreningslivet.

Inträdeskrav

Inga förkunskaper krävs. Känner du dig osäker kan du med fördel gå PRO Athletes Grundkurs Idrottsmassör.

Diplomering

Vår Diplomering kvalitetssäkras genom ett teoretisk och ett praktiskt prov. Efter godkänd utbildning är ni behörig att arbeta som Diplomerad Massör och att teckna behandlingsskade- och ansvarsförsäkring för era behandlingar. Teoriprovet avlägger ni hemma via vår utbildningsplattform som ni får inlogg till.

Utvärdering

Utvärderingen sker efter kursen för att bibehålla den höga kvalitet som marknaden idag efterfrågar. Läs våra recensioner.

Praktikbehandlingar

Vi samarbetar med en rad olika elitlag där vi genomför våra behandlingar vid vår praktiska examination

Kursmaterial

Boken ingår i kursen och skickas till dig med post i samband med din anmälan.

Innehåll

 • Idrottsmassage
 • Screening
 • Terapeutiska stretchar
 • Akut omhändertagande
 • Fascia release tekniker
 • Movement Analysis & Performance System
 • Fördjupad bindvävsmassage
 • Massage för olika former av idrottsskador

Med denna kurs får du en profession som idag marknaden efterfrågar och som bygger på de senaste vetenskapliga rönen.

Kursinnehåll

Expandera alla
Inledning
Kapitel
Kapitel innehåll
0% slutfört 0/2 Steg

Sagt av deltagare

Positiva kursrecensioner
0%
Jag kan varmt rekommendera PRO Athlete som utbildare efter att ha gått den här massagekursen. Proffsigt, engagerat, kunnigt och roligt! Att vi var en liten grupp gjorde det hela väldigt lyxigt, man hade verkligen tillgång till sin lärare, och jag kommer gärna åter för fler utbildningar! Det enda som kunnat vara annorlunda var planeringen av kursen – jag hade gärna sett att den legat utspridd över längre tid, för att få ett bra flöde med praktiktimmar parallellt.
Givande kurs med långt mycket mer lärande utöver kursplanen. Engagerade skickliga lärare med mycket humor. varvning av teori och praktik gör att dagarna går väldigt fort. Rekommenderas !
Rekommenderar denna utbildning starkt. Den är grundlig och man får lära sig mycket mer än massage. Staffan och Daniel är väldigt pedagogiska och peppade oss till tusen. TACK Proathletsverige och Staffan för denna gången. Kommer garanterat gå fler kurser hos er.
Otroligt duktigt och proffsigt, man verkligen växer under kursen! Man vill bara lyssna och veta mer och mer, bra upplägg och tempo! Supernöjd med kursen och vad man jar lärd sig!!
Positiva kursrecensioner
0%
 • Kursavgift

  28 000 SEK inkl. moms

 • Online

  Kursen bedrivs Online

 • Omfattning

  Kursen omfattar 300 timmar

  Online: motsvarande 250 timmar
  Praktik: 50 timmar

 • Praktiskt diplomeringsprov
  Kursen avslutas med ett praktiskt prov där vi träffas i 2 dagar och du visar upp dina kunskaper.
 • Intyg

  Efter godkänt teoretiskt (sker digitalt i vår lärplattform) och praktiskt prov erhåller du ditt intyg.

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>

Saknas passande kursstart? Fyll i formuläret så ser vi om vi kan ordna det.

0 + 3 = ?

sv Swedish
X