Diplomerad Tränare Online

Diplomerad Tränare passar alla som tränar barn och ungdomar i klubbar och föreningar men även dig som är förälder till idrottande barn och vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning. Du får grundläggande kunskaper om 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, coaching, träningsplanering, kost och får en tydlig ram att arbeta utefter. Du har alltid tillgång till feedback/coachsamtal under utbildningen. Utbildningen är webbaserad och du får tillgång till ett login till vår plattform där du kommer åt videor, dokument, pdf, och kunskapstester.

Det här är utbildningen för dig som vill bygga på din kompetens och förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig verktygen du behöver för att lyckas som tränare. Med denna kurs får du en profession som idag marknaden efterfrågar och som bygger på de senaste vetenskapliga rönen.

För att säkerställa att kursen håller hög kvalitet har vår kursledare en lärarlegitimation och lång erfarenhet av pedagogik. PRO Athlete uppfyller alla krav för en professionell utbildning vilket gör oss till en av landets mest professionella utbildare.

PRO Athlete har valt att samarbeta med några av Sveriges främsta aktörer inom träning och utbildning såsom Fredrik Wandus och Angelica Brage. Detta ger vår utbildning både hög kvalitet samt en tydlig vetenskaplig förankring.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

För er som är helt nya i rollen tipsar vi om SISU’s Introduktionsutbildning för Tränare  som är gratis och som du gör helt online. Utbildningen ger en första inblick i vad det innebär att vara tränare inom idrott.

Struktur

 • Ni får tillgång till allt material direkt då ni köper kursen
 • Ni läser varje kapitel på egen hand och gör övningsuppgifter efter varje kapitel
 • Du har löpande avstämningar Online med kursledare för reflektion, frågor och fördjupning

Diplomering

Kursen avslutas med en kunskapstest som görs på distans i vår utbildningsplattform.

Kvalitetssäkring

Utbildningen följer vetenskapliga rön enligt “Arete Meritering” (Kunskap, Engagemang, Reflektion) som bygger på forskning om effektivt lärande.

Litteratur

Allt material finns i kursen och ingår i priset.

Nästa steg

Nästa steg för dig som vill utvecklas är Licensierad Fystränare Online eller något av våra prisvärda Personliga Tränarpaket

Kurs innehåll

Expandera alla
Inledning
Kapitel

Betyg och Recensioner

4.5
Snittbetyg
2 Betyg
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Lina Schlotterbeck
Publicerat för 2 veckor sedan
Diplomerad tränare

Bra upplägg och innehåll. Föreläsningarna och kursmaterialet hade kunnat vara bättre.

Amanda Kjölsrud
Publicerat för 4 veckor sedan
Bra och tydlig utbildning

Mycket nöjd

Show more reviews
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
 • Kursavgift

  4 500 SEK inkl. moms

 • Online

  Utbildningen bedrivs Online där du har tillgång till webbmaterial, övningar, kunskapstester och föreläsningar.

 • Omfattning

  Online: 40 timmar

 • Kursinformation
  Fördelarna med webbutbildning är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.
 • Diplomering

  Diplomering sker digitalt i vår utbildningsplattform.

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>

sv Swedish
X