Yogautbildningar med Elaine De Souza

Nu lanserar vi yogautbildningar för dig som vill fördjupa din yoga praktik och/eller bli yogalärare. Det är en mer fysisk yoga som stärker kropp och rörlighet och du kan välja mellan

  • Yogalärare
  • Yin
  • Vinyasa
  • Inversion

Här kan du läsa mer om våra Yogautbildnimngar >>

Om Elaine

Elaine är född i Brasilien och omgiven av rytmer och rörelse sen barnsben. Hennes resa gick genom både fotboll och basket och landade i en total passion för dans. Första karriären var som professionell dansare, pedagog och koreograf. Yogan kom in i hennes liv för 18 år sedan när hon fick sitt första barn. Sedan dess har hon specialiserat sig inom Dynamisk Yoga, Handståenden, Hatha & Yin. Passionen för musik och dans lever kvar med pulserande, kreativa och tekniska yogaflöden med mycket känsla och energi. Elaine har även fördjupat sig inom Movement Coaching som gör henne till en lärare med fantastisk bredd och kunskap i både teori och praktik.

Elaine är grundare av De Souza Yoga med utbildningar, kurser, resor och fördjupningar inom Yoga för lärare, privatpersoner och företag. Hon är ofta varit på resande fot och tränat för de bästa i sin bransch runtom i världen. Närvaro, kreativitet och ständig utveckling är nyckelord. På hennes yogaklasser och fördjupningar får du praktisera allsidigt med styrka, balans, koordination och rörlighet. Musik, energi, stark närvaro och passion kännetecknar hennes yoga och livsfilosofi både av och på mattan.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *