Uggla Massage söker massör till företagsuppdrag i Linköping, Norrköping och Tranås

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.

Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i över 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare.

Välkommen med ansökan via länk: Vi söker massörer – Uggla Massage & Wellness

Vid frågor, kontakta koordinator@ugglamassage.se för mer information.

Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i snart 35 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare. Vi har en uttalad ambition att hålla en mycket hög servicenivå med handplockade terapeuter som arbetar utifrån en väl definierad policy som vi kallar för Ugglaandan. Uggla Massage & Wellness är nu inne i ett spännande och innovativt utvecklingsskede där vi söker nya positiva massörer. Sök nu och bli en del av vårt inspirerande Ugglateam!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *