Professionell elektrisk massagebänk säljes i Jönköping – Lojer Delta Professional

En elektrisk behandlingsbänk – Lojer Delta Professional – som jag nu efter ett år av ickebehandlingar inser att jag nog borde låta gå vidare. Innan jag lägger ut den till allmän försäljning tänkte jag därför kolla med er som går, ellet gått, utbildning på PRO Athlete är intresserade så kan jag ordna en riktig proffsbänk till ett bra pris.

Köpte bänken för fem år sen för 30 000 kr och den har inte använts särskilt hårt. Jag kan tänka mig att halvera detta om den får ett bra hem. Bänken ägs för närvarande av mitt bolag och kan med andra ord säljas med redovisad moms, så om den som köper den är momsregistrerad kan momsdelen lyftas.

Bänken finns i Jönköping och går bra att hämta, men är tung och så klart inte ihopfällbar. Hör av dig om du undrar över något mer.

Hälsningar // Per | 070 277 02 65 | per.sonnerhed@gmail.com

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *