Passa på att utveckla er kompetens Online och stå redo inför hösten

Hej på er

Vi fått önskemål från er att ta fram ännu fler digitala Onlinekurser nu när flera av oss är hemma och vi inte kan träffas. Vi har därför senaste tiden jobbat med det och även utvecklat de befintliga med mer material.

Vi har även kompletterat de flesta Onlinekurserna med digitala möten via Zoom där ni löpande träffar våra kursledare för avstämningar och reflekterande samtal.

Passa på att utveckla er kompetens Online och stå redo inför hösten då vi förhoppningsvis kan träffas igen!

Våra nya Onlinekurser

Diplomerad Tränare Online

Diplomerad Tränare passar alla som tränar barn och ungdomar i klubbar och föreningar men även dig som är förälder till idrottande barn och vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning. Du får grundläggande kunskaper om 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, coaching, träningsplanering, kost och får en tydlig ram att arbeta utefter.

Kinesiology Taping Online

Detta är en kurs där du som massör, personlig tränare, coach, sjukgymnast eller med liknande bakgrund lär dig grunderna i hur och varför man använder sig av kinesiologitejpen. Kinesiotejp används främst i förbindelse med rehabilitering och vid ömhet i muskler och senor samt som en skadeförebyggande metod.

Styrkelyft med Angelica Brage Online

Angelica har en bakgrund som elitidrottare i styrkelyft med 10 år i det svenska landslaget där hennes främsta meriter är 1 VM-guld, 1 VM-silver, 3 EM-guld, 1 EM-brons och 12 SM-guld. I denna kurs går hon igenom knäböj, bänkpress och marklyft.

Träningslära med Fredrik Wandus Online

Fredrik har personligen tagit fram all fysiologisk utbildning för Flygvapnets stridspiloter och undervisat dessa i över 10 år. Han har en gedigen erfarenhet som utbildare, elitidrottstränare och testledare vilket borgar för högsta tänkbara kvalitet i utbildningen. Här går han igenom träningsprinciper, uthållighet, energisystem, konditionstester, mental träning samt kost och kosttillskott.

Licensierad Kostrådgivare Online

Licensierad Kostrådgivare riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta som Personlig Tränare och Kostrådgivare som ger dig en licens. Du vill lära dig mer om hur kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina kunder att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat.

Anki Sundin är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och med en MBA från Handelshögskolan. Hon ger dig den kunskap och de verktyg som du behöver för att kunna arbeta som kostrådgivare.

Vi har ju sedan tidigare även våra populära

Diplomerad Idrottsmassör Online

Med denna kurs får du en profession som idag marknaden efterfrågar och som bygger på de senaste vetenskapliga rönen. Det här är utbildningen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot de vanliga diplomerade massör utbildningarna.

Licensierad Fystränare Online

Det här är utbildningen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig verktygen du behöver för att lyckas som professionell fystränare. Utbildningen har en fördjupad del inom 3D träning vilket ger dig en större profession till skillnad mot andra fystränarutbildningar.

Jag vill även passa på att slå ett slag för våra populära och prisvärda kurspaket

Massagepaketet som inkluderar samtliga tre steg

Våra 3 PT-Paket där du även kan välja fördjupning inom Kost eller Massage.

Jag hoppas även ni alla har det bra och att ni tar hand om er själva och varandra så hörs och syns vi snart igen.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *