Ny kurs Licensierad Fystränare Online

Vi är väldigt stolta och nöjda med att ha tagit fram Licensierad Fystränare Online https://proathletesverige.se/kurser/licensierad-traningsinstruktor-online/ en riktigt kvalitativ distansutbildning för dig dom vill lyckas som professionell fystränare eller ta första stegen mot personlig tränare och vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning.

Vi går igenom 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, kost och få en tydlig ram att arbeta utefter. Du har alltid tillgång till feedback/coachsamtal under utbildningen. Vi ger dig verktygen du behöver för att lyckas som professionell fystränare. Utbildningen har en fördjupad del inom 3D träning vilket ger dig en större profession till skillnad mot andra fystränarutbildningar.

Kursen riktar sig även till dig som idag arbetar som fystränare utan licens, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och prestationsutveckling.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sv Swedish
X