Ny kurs Diplomerad Tränare Online

Vi är jätteglada att vi tagit fram och nu kan presentera kursen Diplomerad Tränare Online https://proathletesverige.se/kurser/diplomerad-tranare-online/

Det är flera som efterfrågat den och att man ska kunna gå den på distans. Behovet är stort och man vill passa på nu i dessa tider att förbereda sig inför hösten då förhoppningsvis allt är lite mer normalt igen.

Diplomerad Tränare är speciellt framtagen för dig som tränar barn och ungdomar i klubbar och föreningar men även dig som är förälder till idrottande barn och vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning. Du får grundläggande kunskaper om 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, coaching, träningsplanering, kost och får en tydlig ram att arbeta utefter. Du har alltid tillgång till feedback/coachsamtal under utbildningen. Utbildningen är webbaserad och du får tillgång till ett login till vår plattform där du kommer åt videor, dokument, pdf, och kunskapstester.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X