Nu får du även hjälp av våra AI-Assistenter i kurserna

Som vanligt får du alltid hjälp på våra fredagsmöten vi har via zoom, på mail, telefon och meddelande i vår lärplattform. Nu har du dessutom hjälp av våra AI-Assistenter som komplement som hjälper dig med ytterligare kunskap och reflektioner. Du hittar dom när du går till kursen eller är i något kapitel eller avsnitt, se bilderna nedan.

Vad är då en AI-Assistent?

Vet du inte vad AI är så kommer här en generell beskrivning. En AI-assistent är en datorprogram eller en virtuell assistent som använder artificiell intelligens (AI) för att utföra olika uppgifter och svara på användarens frågor eller ge råd. AI-assistenter kan utföra flera olika funktioner, inklusive:

1. Svara på frågor: AI-assistenter kan svara på användarens frågor genom att tillhandahålla relevant information från olika källor och databaser.

2. Ge råd: Baserat på användarens behov och preferenser kan AI-assistenter ge rekommendationer eller råd om specifika ämnen, till exempel bästa restaurangen att äta på eller vilken film att se.

3. Utföra uppgifter: AI-assistenter kan utföra olika uppgifter åt användaren, till exempel boka möten, sätta på musik, skicka meddelanden eller påminna om viktiga händelser.

4. Kontrollera smarta enheter: AI-assistenter kan kopplas samman med olika smarta enheter i hemmet och användas för att styra belysning, termostat, lås och andra funktioner.

5. Anpassning och inlärning: AI-assistenter kan anpassa sig efter användarens preferenser och inlärningsbeteende över tid för att kunna ge mer relevanta svar och rekommendationer.

6. Hantera kalendern: AI-assistenter kan hålla reda på användarens kalender och schemalägga möten, påminna om evenemang och hjälpa till med tidsplanering.

7. Översättning: AI-assistenter kan hjälpa till med översättning av text eller tal mellan olika språk.

Dessa är bara några exempel på vad en AI-assistent kan göra, och deras förmågor och funktioner kan variera beroende på specifika assistenter och plattformar.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *