Visa profil

Bas

Förnamn

Maria-Pia

Efternamn

Support

Användarnamn

maria-pia

Om mig

Bio

Varmt välkommen!

Då jag är utbildad Hälso- och Livsstilsterapeut, Hälsostrateg och coach arbetar jag med mental och fysisk hälsa och hur dessa faktorer kan hjälpa dig att må bättre och läka på olika sätt. Att må bättre som person ger mer energi, ökad prestationsförmåga, rikare socialt liv och dessutom hälsosammare medarbetare och arbetsplats.

Utifrån en holistisk och funktionsmedicinsk syn med hela dig i fokus, skräddarsyr jag råd. Det innebär att jag arbetar med grundorsakerna till olika hälsobesvär, inte symptomen och att balansera kroppen, så att dina resultat blir bestående och du kan nå hållbar optimal hälsa. Att ta kontrollen över sin hälsa med individanpassad funktionsmedicin gäller för att optimera fysisk och psykisk prestation och även för att förebygga framtida ohälsa.

 

God hälsa är tillgänglig för var och en, alla har förmågan att må bättre. Jag vill hjälpa dig att uppnå det.

Min absoluta drivkraft är att mitt arbete är meningsfullt och att jag känner att jag har möjlighet att göra skillnad. Att arbeta med att stärka människor med stora utmaningar,  fysiskt och psykiskt, både som coach och ledare, har varit mitt yrke och passion de senaste elva åren. Jag har utbildat, coachat och hjälpt unga med hälsa och att de ska komma ut jobb i flera år och genom mitt ideella arbete på BRIS sedan många år, har jag dessutom massor av erfarenhet av att stödja barn och unga.

Varmt välkommen att kontakta mig, för att se vad som passar just dig och din situation. Boka ett “Upptäckarsamtal” för att se hur jag arbetar och där jag beskriver hur du kan få en 360-graders strategi för din hälsa och hur kroppens system bättre kan arbeta tillsammans. Det är gratis och tar ca 30 minuter och görs oftast via telefon eller zoom.

 

– Holistisk hälsoterapeut

– Hälsostrateg

– Coach

Socialt

Webbsida

tellusabouthealth.se

Kontakt

E-post

pia@proathletesverige.se

Telefon

0722247733

Zoom ID

Zoom: Länk till Zoommöte Kod: 7722

sv Swedish
X