Online

Styrkelyft med Angelica Brage

Lär dig av världsmästaren

Maxa din teknik och lyft säkert

Angelica driver sitt eget företag där hon jobbar som tränare/coach, utbildare och föreläsare. Hon har jobbat med träning och utbildning i drygt 10 år.

Som tränare har hon bland annat jobbat med flertalet landslagsaktiva inom olika idrotter samt elitlag med specialisering mot utveckling av effekterna maxstyrka och explosivitet.

Kortfattat om kursen

Kursen sker helt online vilket gör att det går alldeles utmärkt att jobba samtidigt. Vi har onlinemöten via Zoom, som är frivilliga, där du träffar handledare och andra som går kursen för diskussioner, frågor och reflekterande samtal.

Angelica har själv en bakgrund som elitidrottare i styrkelyft med 10 år i det svenska landslaget där hennes främsta meriter är 1 VM-guld, 1 VM-silver, 3 EM-guld, 1 EM-brons och 12 SM-guld. Utbildad Hälsoutvecklare, Fystränare, Lic. PT, diplomerad coach samt Strength coach. Läs mer på www.angelicabrage.se

Handledare

Angelica Brage

Hälsoutvecklare | Strength Coach | Elittränare
angelicabrage-20

Övrig information

Inga förkunskaper krävs.

Direkt då ni köpt kursen får ni tillgång till Onlinematerialet som ni tar del av innan vi träffas tillsammans med Angelica Brage där Angelika går igenom knäböj, marklyft och bänkpress.

Kursen avslutas med ett teoretiskt prov som ni gör i vår utbildningsplattform och du erhåller ett kursintyg vid godkänt.

All material ingår i priset.

need to know

Innehåll onlinekurs

Betyg och Recensioner

5.0
Snittbetyg
1 Betyg
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Simon Sjölund Support
Publicerat för 4 år sedan
Kevin

Grym utbildning med mycket lärorika dagar! Rekommenderas

×
Preview Image
Visa fler recensioner
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!

Söker du något annat

Kolla våra andra kurser