Screening och behandlingstekninker

För Personliga Tränare, Massörer, Sjukgymnaster eller med liknande bakgrund.

Detta är en 2 dagars kurs där ni går in djupare i olika screening och behandlingstekniker för att på så sätt förstå orsaken till asymmetriska rörelsemönster hos olika individer och därmed komma fram till problemlösning.

Kursen är upplagd med både teoretiska och praktiska delar där vi kommer jobba med både kroppen alla 3 rörelseplan och behandlingstekniker.​

Sagt av deltagare

Positiva kursrecensioner
0%

Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där vi verkligen fått fördjupa oss inom olika fasciatekniker. Nu vill man bara fortsätta att lära sig mer. Tack Staffan och Daniel för en superbra kurs!

ALEXANDRA

Kroppens förmåga till läkning är magisk. Nu har jag fått ytterligare ett verktyg att “BOOSTA” denna naturliga process. Tack Staffan och Daniel för er proffesionella och personliga lärarinsats. Jag rekomenderar era kurser å det varmaste!!

MATS VIBERG
Staffan PeterssonIdrottslärareLäs mer
Daniel ArbforsMassageterapeut och Lic. PTLäs mer
  • Kursinformation
    Plats: Jönköping
    Längd: 2 dagar
  • Kursavgift

    5.900:- inkl. moms

Positiva kursrecensioner
0%

VÄLJ KURS OCH BOKA

Här ser du om det finns inplanerade kursstarter

Saknas passande kursstart? Skicka intressanmälan!

Är ingen kursstart inplanerad eller du önskar annat datum? Fyll i formuläret och skicka din intresseanmälan så ser vi om vi kan ordna det.

[contact-form to=’simon@boomslang.se’ subject=’Intresseanmälan: Massage steg 1′][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Önskad kursstart och övrig info’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Finansiering

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela kursavgiften på en gång, kan du dela upp dina betalningar hos oss utan extra kostnad. Uppge det i samband med att du bokar kursen.

Lån

Om du behöver låna pengar har Pro Athlete samarbete med Svea ekonomi. Klicka här för att läsa mer och ansöka om lån…

CSN

Kursen är inte CSN berättigad,