Procedos 3D Junior Grundträning 1

Passar dig som vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande för våra ungdomar/juniorer.

Kursen är förankrad med Gray Institute (USA) och allt material är certifierat.

Procedos 3D Junior träning grund 1 är framtagen i samarbete med Gray Institute (USA) och allt material är certifierat, utprovat och utvecklat under mer än 40 års
framgångsrikt arbete i branschen.

 • Vill du vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande för dina ungdomar/juniorer i det lag eller inom den idrott du är tränare i?
 • Hur bygger vi en hållbar fysisk grund ifrån uppväxten där vi kan undvika skador och kan lära oss förstå dom individuella fysiska förutsättningarna på ett långsiktigt sätt?

Junior grundutbildning 1 kommer göra det enkelt för dig som tränare att med logik bygga upp den grundläggande fysiken som ger stabilitet, styrka, mobilitet, koordination, uthållighet och en
balanserad hälsa för våra juniorer.

Utbildningen kommer också ge dig som tränare insikt i hur viktig den fysiska uppbyggnaden är för att stärka muskler, leder och skelett i ett tidigt skede i livet och genom det kunna undvika
vanligt förekommande skador i tex knä, ljumskar eller muskelbristningar.

 • Det vi tränar på blir vi bättre på, eller som Gary Gray grundare till Gray Institute säger ”The test is the exercise and the exercise is the test” . Vilket betyder at vi måste förbereda våra kroppar för liknande
  påfrestningar och krafter i vår träning som vi gör under tävling eller i matchsituationer, men på ett sätt för att sedan stegvis kunna hantera krafterna vi utsätts för.

Tydligt, enkelt, roligt och effektivt kommer du att kunna använda dig av dina kunskaper i din roll som tränare med obegränsade möjligheter i en ”Task an Target training” (mål och syfte).

Procedos 3D Juniorträning grund 1 riktar sig mot dig som är tränare/ledare och vill förstå ”Training simplified” vilket du kommer förstå efter denna utbildning.
Denna1 dags kurs kommer att ge dig grundläggande kunskaper i junior 3D träning och hur du som tränare kan använda dig av tankesätten för att bli ännu mer framgångsrik med dina juniorer oavsett idrott.

Sagt av deltagare

Positiva kursrecensioner
0%

En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.

ANDREAS H

Detta har varit en mycket lärorik kurs, te.x. annat träningstänkande. Dessutom mycket varmt godtagande och människor. Kursen har levt upp till alla förväntningar och lite till. Jag skulle rekommendera denna kurs till andra utan tvekan.

MARCUS BERNTSSON

Grym utbildning med mycket lärorik dag! Rekommenderas

KEVIN

Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.

ELISE JOSEFSSON

VÄLJ KURS OCH BOKA

Här ser du inplanerade kursstarter

Positiva kursrecensioner
0%
Staffan PeterssonIdrottslärareLäs mer
Daniel ArbforsMassageterapeut och Lic. PTLäs mer
 • Kursinformation
  Plats: Jönköping
  Längd: 1 dag
 • Kursavgift

  1 995 SEK inkl. moms

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>

Saknas passande kursstart? Fyll i formuläret så ser vi om vi kan ordna det.

7 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
sv Swedish
X