Massage Steg 1: Helgkurs

Massage steg 1 är en helgkurs på två dagars utbildning. Genom den här massagekursen får du bland annat lära dig grunderna i svensk klassisk massage.

Målsättning

Att efter utbildningen utföra en avslappningsmassage för hela kroppen. Lärt sig grundläggande anatomi och fysiologi.

Du får kunskap om när du bör och inte bör massera, de positiva medicinska effekter som massage ger och hur arbete vid en massagebänk går till.

Vi studerar olika grundgrepp samt genomför massage som är cirkulationshöjande, avslappnande och får därmed förståelse för hur spänningar i vår kropp kan avlägsnas.

Ni kommer att arbeta två och två vilket innebär att ni både kommer få massage men också ge massage. Kursen varvas med teoretiska och praktiska inslag för att på så vis lära sig så effektivt som möjligt. Vi kommer även att gå in på vissa delar inom idrottsmassage.

Dagen avslutas med feedback om hur vi lyckades att nå vår målsättning och en kortare utvärdering om kursen.

Kvalitetssäkring

Kursen är perfekt för er som vill skaffa sig en bra start på att komma igång med massage och få en helhetsbild om alla de positiva effekter som massagen ger.

Likaså kan detta vara en grund till att senare fördjupa sig inom Friskvårdsmassör med Idrottsprofil.

Ni kommer garanterat känna er mer självsäkra med både grepp, stretchmetoder, samt grunder i anatomi och fysiologi.

Sagt av deltagare

Positiva kursrecensioner
0%
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig massera och använda dem olika massageteknikar. Nu vill man bara fortsätta att lära sig mer. Tack Staffan och Daniel för en superbra kurs!
ALEXANDRA
Perfekt kombination mellan teori och praktik. Lärarna var mycket kompetenta och pedagogiska, ett stort plus är engagemanget och tiden som lades ner för varje enskild individ. Som helhet får kursen toppbetyg och rekommenderas starkt.
OLIVER
Staffan har med sitt engagemang för människan och välvilja lyckats skapa ett bra upplägg och på bara två dagar så har jag fått betydligt mer kunskaper i hur kroppen fungerar, när och varför jag bör massera eller inte – jag har fått lära mig mycket facktermer och jag kan numera utföra en “klassisk svensk massage” – bland annat mycket annat ! Rekommenderas!!
JOHN ABRAHAMSSON
En riktigt bra kurs med toppenbra instruktörer!! Kände mig välkommen och trygg från första stund. Fick lära mig mycket mer än ja trott innan.
BELLA
Staffan PeterssonIdrottslärareLäs mer
Daniel ArbforsMassageterapeut och Lic. PTläs mer
  • Kursinformation
    Plats: Jönköping
    Längd: 2 dagar
Positiva kursrecensioner
0%

VÄLJ KURS OCH BOKA

Här ser du om det finns inplanerade kursstarter

Saknas passande kursstart? Skicka intressanmälan!

Är ingen kursstart inplanerad eller du önskar annat datum? Fyll i formuläret och skicka din intresseanmälan så ser vi om vi kan ordna det.

[contact-form to=’simon@boomslang.se’ subject=’Intresseanmälan: Massage steg 1′][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Önskad kursstart och övrig info’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Finansiering

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela kursavgiften på en gång, kan du dela upp dina betalningar hos oss utan extra kostnad. Uppge det i samband med att du bokar kursen.

Lån

Om du behöver låna pengar har Pro Athlete samarbete med Svea ekonomi. Klicka här för att läsa mer och ansöka om lån…

CSN

Kursen är inte CSN berättigad,