Licensierad Fystränare: Webbkurs

Licensierad Fystränare passar dig som vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning. Kvalitetssäkra dig som fystränare inom 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, kost och få en tydlig ram att arbeta utefter. Du har alltid tillgång till feedback/coachsamtal under utbildningen. Utbildningen är webbaserad och du får tillgång till ett login till vår plattform där du kommer åt videor, dokument, pdf, övningsprov, prov.

Det här är utbildningen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig verktygen du behöver för att lyckas som professionell fystränare. Utbildningen har en fördjupad del inom 3D träning vilket ger dig en större profession till skillnad mot andra fystränarutbildningar.

Kursen riktar sig även till dig som idag arbetar som fystränare utan licens, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och prestationsutveckling.

Med denna kurs får du en profession som idag marknaden efterfrågar och som bygger på de senaste vetenskapliga rönen.

För att säkerställa att kursen håller hög kvalitet har vår kursledare en lärarlegitimation och lång erfarenhet av pedagogik. PRO Athlete uppfyller alla krav för en professionell utbildning vilket gör oss till en av landets mest professionella utbildare och kursen Licensierad Fystränare slår högt inom föreningslivet.

PRO Athlete har valt att samarbeta med några av Sveriges främsta aktörer inom träning och utbildning såsom Fredrik Wandus och Angelica Brage. Detta ger vår utbildning både hög kvalitet samt en tydlig vetenskaplig förankring.

Inträdeskrav

Inga förkunskaper krävs.

Licensiering

Vår Licensiering kvalitetssäkras genom teoretiska prov. Efter godkänd utbildning är ni behörig att arbeta som Licensierad Fystränare. Teoriprovet avlägger ni hemma via vår utbildningsplattform som ni får inlogg till.

Önskar ni sedan utbilda er Lic.PT med internationell licens så bokar ni även in er i del två där vi har fysiska genomgångar på plats. Vår utbildning till Lic. PT är kvalitetssäkrad enligt europé Active och Lic. Fystränare är första delen som ni får tillgång till i läroplattformen.

Utvärdering

Utvärderingen sker efter kursen för att bibehålla den höga kvalitet som marknaden idag efterfrågar. Läs våra recensioner. Struktur

Struktur

 • Ni läser varje kapitel på egen hand och gör övningsuppgifter eller prov efter varje avslutad modul.
 • Ni får tillgång till allt material i direkt då ni köper kursen.

Licensprov

Licensprovet görs på distans i vår utbildningsplattform. Licenskostnaden och övrigt utbildningsmaterial ingår i utbildningspriset.

Kvalitetssäkring

Utbildningen följer vetenskapliga rön enligt ”Arete Meritering” (Kunskap, Engagemang, Reflektion) som bygger på forskning om effektivt lärande.

Litteratur

All litteratur ingår i priset.

För er som ska gå vidare till nästa steg

Ska du gå vidare med Licensierad Internationell Personlig Tränare & 3D Training Analysis rekommenderar vi att du börjar med den här webbkursen ca 2 månader i förväg. Du kan göra det snabbare men detta för att undvika att det inte ska bli stressigt.

Kursinnehåll

Expandera alla
Inledning
Kapitel

Sagt av deltagare

Positiva kursrecensioner
0%

Mycket inspirerande och bra kurs! väldigt proffsiga och kunniga föreläsare och ledare! då jag har ca 40års erfarenhet av traditionell styrketräning så har tex 3D blocket och konditions biten get mig en betydligt bredare kunskap inom träningen. Väldigt glad att jag valde just denna PT utbildning!

NICLAS YNGVESSON https://

Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.

ELISE JOSEFSSONhttps://

Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.

SERGEANTENhttps://

En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna PT- utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.

ANDREAS Hhttps://

Denna webbkurs tar du del av via internet på dator, läsplatta eller mobiltelefon. Det ingår inga fysiska träffar.

Positiva kursrecensioner
0%
Staffan PeterssonIdrottslärareLäs mer
Daniel ArbforsMassageterapeut och Lic. PTLäs mer
Angelica Brage Hälsoutvecklare, Fystränare, Lic. PTLäs mer
Fredrik WandusElitidrottstränareLäs mer
 • Detta är en Webbkurs

  Du får tillgång till vår utbildningsplattform med webbmaterial, övningar och föreläsningar.

 • Kursinformation
  Fördelarna med webbutbildning är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.
 • Licensprov

  Licensprovet sker digitalt och görs i vår utbildningsplattform.

 • Kursavgift

  28 000 SEK inkl. moms

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>

sv Swedish
X