Licensierad Träningsinstruktör: Webbkurs

Den här kursen till Licensierad Träningsinstruktör passar dig som vill hjälpa varje enskild individ till att må bättre men också för dig som vill börja jobba med träning i olika sammanhang och få många nya vetenskapliga rön och strategier i verktygslådan. Utbildningen är webbaserad och du får tillgång till ett login till vår plattform där du kommer åt videor, dokument, pdf, övningsprov, prov.

Våra kursledare har mångårig erfarenhet av såväl barn och ungdomsträning från motion till svensk elit. För att PT utbildningen ska hålla hög kvalitet har våra kursledare lärarlegitimation och stor pedagogisk erfarenhet.

Kursledarna har även utbildats hos Gray Institute – CAFS

(certification in applied functional science). Detta innebär att vi under kursen kommer att förhålla oss till hur varje individs så kallade “Chainreaction” ser ut och utefter det skapa kvalitativa och vitala rörelsemönster i alla plan. Vi lägger stor vikt vid kroppens alla rörelseplan och kedjereaktioner för att få en tydlig bild av hur människan fungerar i olika typer av rörelser och därav få förståelse för hur vi ska kunna förbättra funktionen och rörelsemönster.

PRO Athlete har valt att samarbeta med några av Sveriges främsta aktörer inom träning och utbildning såsom Fredrik Wandus och Angelica Brage. Detta ger vår utbildning både hög kvalitet samt en tydlig vetenskaplig förankring.

Kursinnehåll

 • Anatomi & Fysiologi
 • Konditionslära – Uthållighet
 • Kost och Kosttillskott
 • Mental Träning
 • 3D Träning – Screening
 • Skivstångsträning

Struktur

 • Ni läser varje kapitel på egen hand och gör övningsuppgifter eller prov efter varje avslutad modul.
 • Ni får tillgång till allt material i direkt då ni köper kursen.

Licensprov

Licensprovet görs på distans i vår utbildningsplattform. Licenskostnaden och övrigt utbildningsmaterial ingår i utbildningspriset.

Kvalitetssäkring

Utbildningen följer vetenskapliga rön enligt “Arete Meritering” (Kunskap, Engagemang, Reflektion) som bygger på forskning om effektivt lärande.

Litteratur

All litteratur ingår i priset.

 • Kondition och uthållighet: för träning, tävling och hälsa. Läs mer på Adlibris>>
 • Forma kroppen och maximera din prestation 2. Läs mer på Adlibris>>
 • Styrketräning – för idrott, motion och rehabilitering. Läs mer på Adlibris>>
 • PRO Athletes egna litteratur med anatomi och fysiologi. Övrig litteratur tillkommer från föreläsarna.

För er som ska gå vidare till nästa steg

Ska du gå vidare med Licensierad Internationell Personlig Tränare & 3D Training Analysis rekommenderar vi att du börjar med den här webbkursen ca 2 månader i förväg. Du kan göra det snabbare men detta för att undvika att det inte ska bli stressigt.

Kursinnehåll

Expandera alla

Sagt av deltagare

Positiva kursrecensioner
0%

Mycket inspirerande och bra kurs! väldigt proffsiga och kunniga föreläsare och ledare! då jag har ca 40års erfarenhet av traditionell styrketräning så har tex 3D blocket och konditions biten get mig en betydligt bredare kunskap inom träningen. Väldigt glad att jag valde just denna PT utbildning!

NICLAS YNGVESSON

Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.

ELISE JOSEFSSON

Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.

SERGEANTEN

En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna PT- utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.

ANDREAS H

Denna webbkurs tar du del av via internet på dator, läsplatta eller mobiltelefon. Det ingår inga fysiska träffar.

Positiva kursrecensioner
0%
Staffan PeterssonIdrottslärareLäs mer
Daniel ArbforsMassageterapeut och Lic. PTLäs mer
Angelica Brage Hälsoutvecklare, Fystränare, Lic. PTLäs mer
 • Detta är en Webbkurs

  Du får tillgång till vår utbildningsplattform med webbmaterial, övningar och föreläsningar.

 • Kursinformation
  Fördelarna med webbutbildning är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.
 • Licensprov

  Licensprovet sker digitalt och görs i vår utbildningsplattform.

 • Kursavgift

  28 000 SEK inkl. moms

Betala med Klarna - Direkt, Senare eller Dela upp

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>