Licensierad Fystränare Online

Licensierad Fystränare Online passar dig som vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning. Kvalitetssäkra dig som fystränare inom 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, kost och få en tydlig ram att arbeta utefter. Du har alltid tillgång till feedback/coachsamtal under utbildningen. Utbildningen är webbaserad och du får tillgång till ett login till vår plattform där du kommer åt videor, dokument, pdf, övningsprov, prov.

Det här är utbildningen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig verktygen du behöver för att lyckas som professionell fystränare. Utbildningen har en fördjupad del inom 3D träning vilket ger dig en större profession till skillnad mot andra fystränarutbildningar.

Kursen riktar sig även till dig som idag arbetar som fystränare utan licens, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och prestationsutveckling.

Med denna kurs får du en profession som idag marknaden efterfrågar och som bygger på de senaste vetenskapliga rönen.

För att säkerställa att kursen håller hög kvalitet har vår kursledare en lärarlegitimation och lång erfarenhet av pedagogik. PRO Athlete uppfyller alla krav för en professionell utbildning vilket gör oss till en av landets mest professionella utbildare och kursen Licensierad Fystränare slår högt inom föreningslivet.

Kursen sker helt online vilket gör att det går alldeles utmärkt att jobba samtidigt. Vi har onlinemöten via Zoom, som är frivilliga, där du träffar handledare och andra som går kursen för diskussioner, frågor och reflekterande samtal.

PRO Athlete har valt att samarbeta med några av Sveriges främsta aktörer inom träning och utbildning såsom Fredrik Wandus och Angelica Brage. Detta ger vår utbildning till fystränare både hög kvalitet samt en tydlig vetenskaplig förankring.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs men det är en fördel om du gått kursen Diplomerad Tränare Online eller liknande.

Licensiering

Vår Licensiering kvalitetssäkras genom teoretiska prov. Efter godkänd utbildning är ni behörig att arbeta som Licensierad Fystränare. Teoriprovet avlägger ni hemma direkt i vår utbildningsplattform.

Önskar ni sedan utbilda er Lic.PT med internationell licens så bokar ni även in er i del två där vi har fysiska genomgångar på plats. Vår utbildning till Lic. PT är kvalitetssäkrad enligt europé Active och Lic. Fystränare är första delen som ni får tillgång till i läroplattformen.

Utvärdering

Utvärderingen sker efter kursen för att bibehålla den höga kvalitet som marknaden idag efterfrågar. Läs våra recensioner. Struktur

Struktur

 • Ni läser varje kapitel på egen hand och gör övningsuppgifter eller prov efter varje avslutad modul.
 • Ni får tillgång till allt material i direkt då ni köper kursen.

Licensprov

Licensprovet görs på distans i vår utbildningsplattform. Licenskostnaden och övrigt utbildningsmaterial ingår i utbildningspriset.

Kvalitetssäkring

Utbildningen följer vetenskapliga rön enligt “Arete Meritering” (Kunskap, Engagemang, Reflektion) som bygger på forskning om effektivt lärande.

Litteratur

All litteratur ingår i priset.

 • Kondition och uthållighet: för träning, tävling och hälsa. Läs mer på Adlibris>>
 • Forma kroppen och maximera din prestation 2. Läs mer på Adlibris>>
 • Styrketräning – för idrott, motion och rehabilitering. Läs mer på Adlibris>>
 • PRO Athlete’s egna litteratur med anatomi och fysiologi. Övrig litteratur tillkommer från föreläsarna.

Nästa steg

Nästa steg är Licensierad Internationell Personlig Tränare och 3D Training Analysis

Kurs innehåll

Expandera alla
Inledning
Kapitel
Kapitel innehåll
0% slutfört 0/1 Steps

Betyg och Recensioner

5.0
Snittbetyg
4 Betyg
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
hanna-adolfsson
Publicerat för 4 månader sedan
licenserad fystränare

mycket bra kurs, och mycket bra att man kan göra allt hemma då jag jobbar på dagarna. väldigt kunniga föreläsare som man kände att dom vet vad dom pratar om.

Hanna Ålander
Publicerat för 4 månader sedan
Otroligt lärorik kurs

Otroligt lärorik kurs. Rekommenderas varmt.

Hanna Johansson
Publicerat för 5 månader sedan
licenserad fystränare- Hanna Johansson

Tack för en väldigt bra och lärorik kurs, med väldigt kunniga föreläsare på varje område. Jag har fått med mig mycket bra kunskap.

Simon Sjölund Support
Publicerat för 9 månader sedan
Alexander Rothzén

Denna kursen/ utbildning är guld värd. Pro athlete rör bara sig bland dom bästa och det får man ta del av när man väljer att gå hos dem. Sjukt duktiga och proffesionella. Bugar och bockar

Show more reviews
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Positiva kursrecensioner
0%

Mycket inspirerande och bra kurs! väldigt proffsiga och kunniga föreläsare och ledare! då jag har ca 40års erfarenhet av traditionell styrketräning så har tex 3D blocket och konditions biten get mig en betydligt bredare kunskap inom träningen. Väldigt glad att jag valde just denna PT utbildning!

Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.

Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.

En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna PT- utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.

 • Kursavgift

  28 000 SEK inkl. moms

 • Online

  Utbildningen bedrivs Online där du har tillgång till webbmaterial, övningar, kunskapstester och föreläsningar.

 • Omfattning

  Online: 150 timmar

 • Kursinformation
  Fördelarna med webbutbildning är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.
 • Licensprov

  Licensprovet sker digitalt och görs i vår utbildningsplattform.

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>

10% rabatt på Grand Hotel i Jönköping. Uppge “PRO Athlete” vid bokning!

Positiva kursrecensioner
0%
utbildning licensierad fystränare
sv Swedish
X