PAKETERBJUDANDE PÅ TRÄNARUTBILDNING

Följande kurser ingår i paketet:
1: Licensierad Fystränare
2: Licensierad Internationell Personlig Tränare
3: Diplomerad Idrottsmassör

Stärk din kompetens ytterligare och bli en topptränare på högsta nivå. Ni kommer nu kunna ta del av ett unikt erbjudande där både Lic. PT med internationell licens och Diplomerad Idrottsmassör ingår.

Kursen är för dig som vill kunna ta hand om dina spelare, idrottare, kunder på fler än ett plan. Nu kan du hjälpa till med behandlingar och starta eget även som Idrottsmassör och inte endast som Personlig tränare. Efterfrågan hos personliga tränare är stor och likaså som Idrottsmassör. Denna utbildning kommer ge dig verktyg för att lyckas som tränare, coach, idrottstränare, idrottare men också som Massör där du kan arbeta med idrottsskador, anpassade program inom rörelseapparaten. Vi lägger stort fokus på 3D träning, screening, skivstångsträning, uthållighet, kost, idrottsskador, akut omhändertagande samt hur du idag arbetar med kunder och skapar ett hållbart idrottande och en hälsosam livsstil.

1: Diplomerad Idrottsmassör

Vi börjar med screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar till skillnad mot de vanliga diplomerade massör utbildningarna. Läs mer >>

2: Lic. Fystränare

Vi fortsätter med att gå igenom fler verktyg du behöver för att lyckas som professionell fystränare. Utbildningen har en fördjupad del inom 3D träning vilket ger dig en större profession till skillnad mot andra fystränarutbildningar. Läs mer >>

3: Lic. Internationell PT

Vi avslutar med att säkerställa dina kunskaper och kvalificera din yrkesroll och profession. Kursen är kvalitetssäkrad av Europe Active och uppfyller utbildningsnivån Personlig Tränare EQF nivå 4 vilket ger dig Internationell Licens. Läs mer >>

VI FIRAR TILL NYÅRSAFTON

ERBJUDANDET TAR SLUT OM

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Kurserna tar du del av via internet på dator, läsplatta eller mobiltelefon. Vi avslutar med kursen Licensierad Internationell Personlig Tränare då vi träffas tre helger för genomgång, diskussioner, övningar och praktiskt licensprov.

Staffan PeterssonIdrottslärareLäs mer
Daniel ArbforsMassageterapeut och Lic. PTLäs mer
Angelica Brage Hälsoutvecklare, Fystränare, Lic. PTLäs mer
Fredrik WandusElitidrottstränareLäs mer
 • Detta är en Webbkurs

  Du får tillgång till vår utbildningsplattform med webbmaterial, övningar och föreläsningar.

 • Kursinformation
  Fördelarna med webbutbildning är att du väljer själv när på dygnet du vill studera, på dagtid, kvällar eller helger. Du behöver inte heller lägga några ytterligare kostnader för rese- och boendekostnader på någon kursort då du studerar hemifrån.
 • Licensprov

  Licensprovet sker digitalt och görs i vår utbildningsplattform.

 • Kursavgift

  69 000 SEK inkl. moms -Jubileumserbjudande
  (ordinarie: 84 000 SEK)

Smidigt och enkelt med betalningsmöjligheter från Klarna

På PRO Athlete vill vi alltid göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Därför samarbetar vi med Klarna vilket ger dig möjligheten att själv bestämma hur du vill betala.

Samtliga möjliga betalningsmetoder är mycket enkla och anpassade efter att olika individer har olika önskemål. Dessutom samlar du dina betalningar på ett ställe när du handlar med Klarna vilket gör det än enklare för dig att hålla koll.

Olika betalningsmöjligheter med Klarna

Klarna går efter devisen att ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du kan välja om du vill

 • betala direkt
 • betala senare
 • dela upp din betalning

utgå från vad som passar dig bäst.

Läs mer om Klarna >>

sv Swedish
X