Online

Grundkurs Yogalärare

Elaine De Souza

Grundkurs för dig som vill bli yogalärare eller fördjupa dig inom yoga

Lär dig grunderna inom yoga, oavsett om de önskar att bli yogalärare eller för att ta sin egna praktik till en ny nivå. Efter kursen kan du välja att gå vidare för att bli Certifierad Yogalärare och ansöka om ett internationellt certifikat från Yoga Alliance.

Om kursen

“Jag vill lära mig mer, men kanske bara för mig själv”

En förening av klassisk yogateori & praktik och modernt yogautövande. Du får historia, begrepp, fysiologi och grundpositioner och principer. Det är första steget i yogalärarutbildningen och både reflektioner och kunskapstest ingår.

Vem är den för

För dig som vill fördjupa din yoga med teori och praktik. För dig som vill bli yogalärare så är det första steget.

Teacher

Teacher Training

Elaine De Souza

Elaine är född i Brasilien och omgiven av rytmer och rörelse sen barnsben. Hennes resa gick genom både fotboll och basket och landade i en total passion för dans. Första karriären var som professionell dansare, pedagog och koreograf. Yogan kom in i hennes liv för 18 år sedan när hon fick sitt första barn. Sedan dess har hon specialiserat sig inom Dynamisk Yoga, Handståenden, Hatha & Yin. Passionen för musik och dans lever kvar med pulserande, kreativa och tekniska yogaflöden med mycket känsla och energi. Elaine har även fördjupat sig inom Movement Coaching som gör henne till en lärare med fantastisk bredd och kunskap i både teori och praktik.

Elaine är grundare av De Souza Yoga med utbildningar, kurser, resor och fördjupningar inom Yoga för lärare, privatpersoner och företag. Hon är ofta varit på resande fot och tränat för de bästa i sin bransch runtom i världen. Närvaro, kreativitet och ständig utveckling är nyckelord. På hennes yogaklasser och fördjupningar får du praktisera allsidigt med styrka, balans, koordination och rörlighet. Musik, energi, stark närvaro och passion kännetecknar hennes yoga och livsfilosofi både av och på mattan.

Elaine De Souza Krigare 2 Vackralivyoga

Övrig information

Inga förkunskaper behövs.

Direkt då ni köpt kursen får ni tillgång till Onlinematerialet som du tar del.

Kursen består av 7 kapitel och 40 avsnitt och består av text, bilder och film.

Du gör kursen i din egen takt.

Kursen avslutas med ett reflekterande frågor och en kunskapstest som du gör i vår utbildningsplattform och du erhåller ett kursintyg vid godkänt.

Allt kursmaterial ingår i priset. Yogamatta köper du själv.

need to know

Innehåll onlinekurs

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/3 Steg
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/69 Steg
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/2 Steg
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/2 Steg

Praktiska Dagar

Först efter att du köpt onlinekursen bokar du in dig på praktiska dagar. Du kan med fördel köpa kursen i god tid så du hinner förbereda dig inför dessa dagar. Här kan du se datum för din planering.

Söker du något annat

Kolla våra andra yogakurser