PåPlats+Online

Certifierad Yogalärare

Elaine De Souza

för dig som vill bli yogalärare: YTT - Yoga Teacher Training

En komplett yrkesutbildning för dig som vill bli Yogalärare. Efter kursen kan du välja att ansöka om ett internationellt certifikat från Yoga Alliance.

Om kursen

“Jag vill lära mig mer, men bara för mig själv – och jag vill bli lärare”

En förening av klassisk yogateori & praktik och modernt yogautövande. Du får historia, begrepp, fysiologi och djupdykning i din egen praktik. Fördjupningen lär dig sätta samman klasser med tema & syfte. Obligatoriska moment är presentation för grupp, klassobservation, reflektioner och kunskapsprov.

Vem är den för

För dig som vill fördjupa din yoga praktik och bli yogalärare.

Teacher

Teacher Training

Elaine De Souza

Elaine är född i Brasilien och omgiven av rytmer och rörelse sen barnsben. Hennes resa gick genom både fotboll och basket och landade i en total passion för dans. Första karriären var som professionell dansare, pedagog och koreograf. Yogan kom in i hennes liv för 18 år sedan när hon fick sitt första barn. Sedan dess har hon specialiserat sig inom Dynamisk Yoga, Handståenden, Hatha & Yin. Passionen för musik och dans lever kvar med pulserande, kreativa och tekniska yogaflöden med mycket känsla och energi. Elaine har även fördjupat sig inom Movement Coaching som gör henne till en lärare med fantastisk bredd och kunskap i både teori och praktik.

Elaine är grundare av De Souza Yoga med utbildningar, kurser, resor och fördjupningar inom Yoga för lärare, privatpersoner och företag. Hon är ofta varit på resande fot och tränat för de bästa i sin bransch runtom i världen. Närvaro, kreativitet och ständig utveckling är nyckelord. På hennes yogaklasser och fördjupningar får du praktisera allsidigt med styrka, balans, koordination och rörlighet. Musik, energi, stark närvaro och passion kännetecknar hennes yoga och livsfilosofi både av och på mattan.

Elaine De Souza Krigare 2 Vackralivyoga

Övrig information

Inga förkunskaper behövs.

Kursen avslutas med ett reflekterande frågor och en kunskapstest som du gör i vår utbildningsplattform och du erhåller ett certifikat vid godkänt.

Allt kursmaterial ingår i priset. Yogamatta köper du själv.

need to know

Delkurser online

Kurs innehåll

Expandera alla

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/3 Steg
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/69 Steg
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/2 Steg
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/2 Steg

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/1 Steg

Praktiska Dagar

Först efter att du köpt onlinekursen bokar du in dig på praktiska dagar. Du kan med fördel köpa kursen i god tid så du hinner förbereda dig inför dessa dagar. Här kan du se datum för din planering.

Söker du något annat

Kolla våra andra yogakurser