Hej där, du som är massör eller annan terapeut, som vill del lokal i Alingsås!

I vår härliga potatis-stad, Alingsås, finns möjlighet att hyra in sig i en ljus, luftig och hemtrevlig lokal, den rymmer en arbetande person åt gången, så ett visst mått av eget driv, ansvarskänsla och ordningssinne bör du ha.

Kanske du är nyutexaminerad nyligen och känner dig lite ostadig ännu i din terapeut-roll, eller är du en person som vill dela lokal istället för att själv bära hela ansvaret?

Kontakta mig, kanske vi kan finna en lösning att varva våra aktiviteter under samma tak.

Min verksamhet innebär att jag ger olika massage-behandlingar ett par dagar i veckan, håller kurser emellanåt i olika aroma-behandlingar där jag använder kraftfullt doftande eteriska oljor från växtriket, vilket stärker vårt mående rent generellt. Står i uppstartsskede för att hålla kurser i att mjölksyra grönsaker och annan levande föda, ev. 1-2 dagar i månaden. Och jag är i en förändringsfas vilket bl.a kommer innebära mindre mängd helgarbete för min del.

Lokalen finns nära buss- och tågkommunikationer, med gångavstånd till sjukhus, centrum och ett par mataffärer, bageri, olika restauranger, 2nd hand-butik mm.

Kostnaden får vi diskutera fram tillsammans beroende på hur mycket du vill arbeta.

Nyligen fick jag överta denna lilla pärla, som utöver det lite större behandlingsrummet, inrymmer ett pentry och kontorsplats, toalett i gång utanför lokalen där den angränsar till tvättstugan, entren kan med fördel användas som väntrum.

Lokalen behöver inredas och pyntas ytterligare för att bli så välkomnande och trivsam som möjligt, hoppas du tycker om sådant så kan vi hjälpas åt!

Det finns massor av saker att diskutera, så skriv en liten rad till mig så kan vi pratas vid och sedan träffas för att se om det skulle fungera att samarbeta!

Välkommen!

Susanne Elmäng | 073-839 16 58 | gottaleva@gmail.com
Gott Å Leva | bokadirekt.se >>

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *