Hälsosjälen i Mölndal (Göteborg) söker massörer

Hur vill du att din terapeutvardag skall se ut?

Tänk dig att komma till praktiken, allt är förberett, ljusen är tända, teet är färdigt och musiken får dig och dina patienter att må bra och att känna sig lugna. Du tar emot dina patienter – betalning och bokning av nästa besök tar vår receptionist hand om medan du förbereder dig för nästa patient/klient. Samtal som kommer under tiden du be¬handlar besvaras, även de dagar du inte finns på plats. Du äter lunch med dina kollegor som delar din passion och ni samarbetar kring patienter för att hjälpa dem till bästa hälsa. När du går hem för dagen är du trygg i att alla kringtjänster ingår och att du får ägna dig åt det du brinner för – din terapeutverksamhet!

Vi erbjuder dig en unik verklighet!

Hälsosjälen har funnits i drygt 30 år och har ett väl inarbetat och starkt varumärke. Vi söker nu dig terapeut som liksom vi tror att bästa vägen till att nå hälsa är att vi alla inom både konventionell sjukvård och alternativmedicin samarbetar. Vi märker hela tiden ett större intresse för vårt sätt att arbeta och vår verksamhet ligger helt i tiden – kanske till och med lite före sin tid, så följ med på en spännande resa in i framtidens hälsovård.

Bli lönsam!

Även om vi älskar vårt arbete som terapeuter behöver vi bli lönsamma i vår verksam-het. På Hälsosjälen arbetar du med din kärnverksamhet och får hjälp med mycket av det som du kanske egentligen inte tycker är lika roligt, såsom ekonomi, administration och marknadsföring.
Den tid som du sparar på detta kan du använda till att få in ytterligare patienter till dig.
Du arbetar i egen regi, med tydliga avtal och ramar med vad som förväntas av dig och Hälsosjälen.

Vi söker dig

Idag är vi åtta terapeuter som arbetar på Hälsosjälen och vi behöver bli fler.
På vår önskelista nu står:

  • Medicinsk massageterapeut
  • Akupunktör
  • Reflexolog
  • Läkare
  • Fysioterapeut

Är detta du eller någon du känner? Självklart är du välkommen att höra av dig om du har någon annan kompletterande terapi som du tycker att vi på Hälsosjälen ska erbjuda.

Tillsammans!

Att arbeta tillsammans i ett större sammanhang utgör en stor styrka och kan vara det som ger den seriositet som behövs för att din nästa klient kommer att välja just dig. Ring oss på Hälsosjälen, så hjälper vi dig att nå dina mål med din verksamhet.

Kontakta Leif på 031-27 00 65 eller leif@halsosjalen.se – kanske är det du som blir vår nya kollega.

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *