Gratis webinar i mental träning för ungdomsidrottare

De flesta vet känslan av att komma in i flow och hur positivt det påverkar prestationen. Det är som att allt bara går av sig själva, och du behöver bara hänga med och njuta av åkturen. Eller hur?

Fantastiskt när det sker, men varför är det så svårt att få till?

Detta är för idrottaren som:

  • Vill prestera bättre
  • Vill Ha jämnare prestation
  • Vill ha roligare
  • Är nyfiken på hur mental träning funkar
  • Känner att din utveckling stannat av
  • Vill bli så bra som möjligt

En grundläggande sak som man behöver förstå om flow är vad som sker i hjärnan. När du hamnar i Flow så hamnar nästan all hjärnaktivitet i frontalloben, hjärnan producerar massor av dopamin och vi upplever att vi blir närvarande i stunden. Dopaminet gör också att vi tycker saker är roligare och mer intressanta, vilket såklart underlättar för oss att hålla kvar fokus i det vi gör.

När vi upplever motsatsen till flow så är det ofta för att vårt fokus hamnar i framtiden och vilket resultat vi kommer få. Rädslan och osäkerheten för ett negativt resultat leder till ökad produktion av kortisol (stress). Detta ger signaler till kroppen att spänna sig, man känner obehag, oro och detta leder till en negativ spiral som tar bort all glädje och förmågan till att prestera minskar drastiskt.

Vill du lära dig hur du kan lura din hjärna till att komma in i flow enklare och oftare?

Nu på måndag den 16 januari kl 20.30 kommer jag köra ett kostnadsfritt webinar där jag går igenom ett av mina bästa verktyg som jag lär idrottare att använda under match – för att komma in i flow, prestera bättre och framför allt ha roligare.

Din webinarievärd

Tommy Davidovic
Coach, mental tränare & skapare av The Flow Mindset

Läs mer och säkra din plats här på Flow Academy >>

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Hej, vi är ett lag som önskar ett webbinarium så snart som möjligt!? Skulle det gå att ordna!? Och pris !? Finns det material för oss tränare att ta del av !? 🙏🏽

    Mvh FBC Bollnäs