Laddar Evenemang

« All Evenemang

apr 13

Diplomerad Friskvårdsmassör INTENSIVE i Marbella: 7 Praktiska dagar och examination: 13-20 april 2025 (Spanien – Marbella)

13 april, 2025 kl. 18:00 - 20 april, 2025 kl. 12:00

2 500,00kr

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bokningsavgift: Diplomerad Friskvårdsmassör INTENSIVE i Marbella 13-20 april 2025
2 500,00 kr

0 people are attending Diplomerad Friskvårdsmassör INTENSIVE i Marbella: 7 Praktiska dagar och examination: 13-20 april 2025 (Spanien – Marbella)

Diplomerad Friskvårdsmassör INTENSIVE i Marbella är endast möjlig att boka för er som redan köpt utbildningen Diplomerad Friskvårdsmassör >>

Vi är glada att kunna erbjuda vår populära utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör i Marbella, Spanien. Denna utbildning ger dig omfattande kunskaper och praktiska färdigheter för att kunna arbeta som friskvårdsmassör med grunderna inom idrottsmassage. Kursen kommer att hållas på den toppmoderna anläggningen Marbella Fitness Camp.

Om Marbella Fitness Camp

Marbella Fitness Camp erbjuder en idealisk miljö för lärande och träning. Beläget i den vackra och soliga Costa del Sol, är anläggningen utrustad med förstklassiga faciliteter som gör det möjligt att maximera din utbildningsupplevelse.

Anläggningens faciliteter inkluderar:

 • Moderna utbildningssalar: Perfekta för både teoretiska och praktiska moment.
 • Högkvalitativ träningsutrustning: Tillgång till den senaste utrustningen för träning och återhämtning.
 • Utomhusträningsområden: Möjlighet att genomföra praktiska övningar i en inspirerande miljö.
 • Boende och restaurang: Bekvämt boende och hälsosamma måltider som stöder din utbildning och träning.

Kursupplägg på Marbella Fitness Camp

Under utbildningen till Diplomerad Friskvårdsmassör kommer deltagarna att genomgå en intensiv och omfattande träning som inkluderar följande moment:

1. Anatomi och Fysiologi:

 • Fokus: Grundläggande kunskaper om kroppens uppbyggnad och funktion.
 • Innehåll: Studier av muskler, skelett, leder och nervsystemet samt deras funktioner och hur de påverkas av massage.

2. Massage- och Behandlingstekniker:

 • Fokus: Praktiska färdigheter i olika massagetekniker.
 • Innehåll: Genomgång och praktisk träning i klassisk massage, idrottsmassage och andra tekniker anpassade för olika behov.

3. Skadehantering och Rehabilitering:

 • Fokus: Behandling och hantering av vanliga idrottsskador.
 • Innehåll: Tekniker för att behandla och förebygga skador samt rehabiliteringsövningar för återhämtning.

4. Screening:

 • Bedömning och analys av kunders fysiska förutsättningar och behov.
 • Lär ut grundläggande screeningsmetoder, bedömning av hållning, rörlighet och styrka.
 • Anpassning och val av behandling och övningar.

5. Kundbemötande och Professionellt Uppträdande:

 • Fokus: Bygga starka kundrelationer och upprätthålla ett professionellt förhållningssätt.
 • Innehåll: Kommunikationstekniker, kundvård och etiska överväganden inom massageyrket.

6. Praktiska Sessioner:

 • Fokus: Tillämpning av inlärda tekniker på riktiga klienter.
 • Praktik: Genomförande av praktik och klientbehandlingar
 • Innehåll: Genomförande av fullständiga massagebehandlingar under övervakning för att säkerställa korrekt teknik och professionellt bemötande.

7. Examination:

 • Fokus: Bedömning av deltagarnas kunskaper och färdigheter.
 • Innehåll: Praktiska prov för att säkerställa att deltagarna har uppnått en hög standard av kompetens. Du kommer genomföra anamnes. grundscreening och helkroppsbehandling på ca 75 minter.

Fördelar med utbildningen på Marbella Fitness Camp

 • Inspirerande miljö: Den soliga och avkopplande atmosfären i Marbella erbjuder en perfekt bakgrund för lärande och personlig utveckling.
 • Förstklassiga faciliteter: Utbildningen hålls i moderna och välutrustade lokaler som stödjer en högkvalitativ lärandeupplevelse.
 • Praktisk erfarenhet: Deltagarna får möjlighet att tillämpa sina kunskaper i praktiska sessioner med riktiga klienter.
 • Nätverkande: Skapa värdefulla kontakter med andra deltagare och experter inom massage och friskvård.

Sammanfattning

Utbildningen till Diplomerad Friskvårdsmassör INTENSIVE i Marbella ger dig en djupgående och praktisk träning inom massage och friskvård, med grunder inom idrottsmassage. Genom att kombinera teoretiska studier, praktisk träning och kundbemötande i en inspirerande miljö, erbjuder denna kurs en unik möjlighet att utvecklas som professionell friskvårdsmassör. Vi ser fram emot att välkomna dig till Marbella för en intensiv och givande utbildningsupplevelse!

För mer information och anmälan, besök vår hemsida och Marbella Fitness Camp.

Inkluderat i priset:

 • Boende på Finca Naundrup
 • 3 måltider per dag – Första måltiden vid ankomstdagen är middag och sista måltiden vid avresedagen är frukost
 • Vatten ingår hela dagen, kaffe, te och juice vid frukost
 • BBQ-kväll, tapas-kväll eller paella-kväll
 • All träning på det läger du har anmält dig till
 • Tillgång till alla faciliteter på resorten
 • Transfer från Malaga flygplats till Finca Naundrup och tillbaka

Ej inkluderat:

 • Flyg till Malaga och tillbaka
 • Utflykter eller andra egna bokade aktiviteter
 • Andra drycker/snacks kan köpas på resorten

BETALNINGSVILLKOR

Om du bokar lägret mindre än 4 månader före ankomst kommer betalningsvillkoren att vara annorlunda än nedan. En deposition på 2500 kr måste betalas vid bokning för att reservera din plats. Denna deposition återbetalas ej i något fall. Återstående belopp ska betalas 4 månader före lägret men du kommer att få ett mail några dagar innan.

BOENDE & OMKRING

Boendet kommer att vara på Finca Naundrup. Finca Naundrup är en komplex som tidigare varit hotell, hästgård och skola. Det täcker en yta av 28 000 kvadratmeter. De flesta klasserna hålls på komplexet. Finca Naundrup har hotellrum/lägenheter för 2-4 personer vardera. De flesta boendena är lägenheter med 2 sovrum som delar badrum och kök. Om du bokar ensam kommer du att dela rum med en annan deltagare av samma kön. Vid bokning av 2 personer tillsammans kommer ni troligtvis att dela lägenhet med 2 andra personer, men de kommer att vara i ett annat sovrum. Om du bokar och betalar för enkelrum får du ditt eget rum. Rummet kommer oftast att vara i en 2-rumslägenhet med någon annan i det andra rummet. Det innebär att 2 personer delar badrum och kök. (Tillägg för enkelrum i 2-rumslägenhet – 315€ – Vi har bara 3 enkelrum varje vecka och efter det kommer tillägget för enkelrum att ha mycket högre kostnad – mellan 600-800€ per person). Det går också att boka ett specifikt rum i penthouse, var noga med att ange detta vid bokningen – se Penthouse-rummen. Resorten ligger i Calahonda på Costa del Sol i Spanien – endast 1,5 km från stranden. Läs mer om komplexet och se bilder på Finca Naundrup. Incheckning på Finca Naundrup från kl. 16:00, utcheckning kl. 10:00.

Observera att om du anländer tidigare eller avreser senare kan du använda resortens gemensamma områden utan extra kostnad. På ankomst- och avresedagar kommer det att finnas 3 transfer vid olika tider. Tiderna bekräftas närmare inpå. Observera att du kan behöva vänta några timmar på Malaga flygplats. Om du föredrar att inte vänta kan du använda kollektivtrafiken. Tåget går från Malaga flygplats till Fuengirola. Där byter du till buss 220 till Calahonda. Vi kan ordna upphämtning från busshållplatsen. Taxi är också ett alternativ. Priset är normalt cirka 60-70€ från Malaga flygplats till Calahonda. Se transfer-tider här.

OMRÅDET

Calahonda, Marbella, Malaga ligger på Spaniens Costa del Sol och erbjuder några av Europas vackraste stränder. Finca Naundrup ligger mindre än 2 km från stranden, 20 minuters promenad, tre minuter med bil. Calahonda är välkänt som en attraktiv semesterdestination. 10-15 minuters promenad från komplexet hittar du “Calahonda Strip”, som är en gata full av restauranger, kaféer, internetcafé, bar, mini-market och mycket mer. Calahonda ligger mellan Fuengirola och Marbella, båda med några av de bästa shoppingfaciliteterna i Spanien. Båda städerna har köpcentrum och pittoreska gator. Marbella är särskilt känt för sin gamla stad och låt oss inte glömma Puerto Banus, “de rikas lekplats”, som är världsberömt. Finca Naundrup ligger 35 km från Malaga flygplats, som är närmaste flygplats.

Välkommen att boka din plats!

OBS: Du ska först ha köpt utbildningen Diplomerad Friskvårdsmassör innan du bokar in dig på Intensivdagarna i Marbella

Detaljer

Start:
13 april, 2025 kl. 18:00
Slutar:
20 april, 2025 kl. 12:00
Kostnad:
2 500,00kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://proathletesverige.se/kurser/diplomerad-idrottsmassor/

Plats

Marbella Fitness Camp – Spanien
Calle Don José de Orbaneja
Calahonda, Calahonda 29649 Spain
+ Google Map
Telefon
+34 662 021 072
Visa Plats-webbplats

Arrangör

PRO Athlete Marbella
Telefon
+46735121400
E-post
simon@proathletesverige.se
Visa Arrangör-webbplats