Styrkelyft med Angelica Brage Online

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång

Välkommen till kursen Styrkelyft med Angelica Brage

Angelica går igenom grunderna i knäböj, marklyft och bänkpress och du avslutar med en kunskapstest. Du bör ha gått igenom detta Onlinematerial innan vi träffas på plats så att vi kan lägga mer tid på praktiska övningar och reflekterande samtal.

Välkommen // Angelica

Angelica driver sitt eget företag där hon jobbar som tränare/coach, utbildare och föreläsare. Hon har jobbat med träning och utbildning i drygt 10 år. Som tränare har hon bland annat jobbat med flertalet landslagsaktiva inom olika idrotter samt elitlag med specialisering mot utveckling av effekterna maxstyrka och explosivitet.
Hon har själv en bakgrund som elitidrottare i styrkelyft med 10 år i det svenska landslaget där hennes främsta meriter är 1 VM-guld, 1 VM-silver, 3 EM-guld, 1 EM-brons och 12 SM-guld. Utbildad Hälsoutvecklare, Fystränare, Lic. PT, diplomerad coach samt Strength coach. Läs mer på www.angelicabrage.se

Jag handleder er i kursen. Hör av er om ni har frågor eller undrar över något. Vi har frivilliga Zoommöten som du ansluter till genom att klicka på blåa bilden då det är dags för mötet.

Betyg och Recensioner

5.0
Snittbetyg
1 Betyg
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Simon Sjölund Support
Publicerat för 11 månader sedan
Kevin

Grym utbildning med mycket lärorika dagar! Rekommenderas

Visa fler recensioner
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *