Procedos 3d junior grundträning 1

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång

Passar dig som vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande för våra ungdomar/juniorer.

Kursen är förankrad med Gray Institute (USA) och allt material är certifierat. Procedos 3D Junior träning grund 1 är framtagen i samarbete med Gray Institute (USA) och allt material är certifierat, utprovat och utvecklat under mer än 40 års framgångsrikt arbete i branschen.

  • Vill du vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande för dina ungdomar/juniorer i det lag eller inom den idrott du är tränare i?
  • Hur bygger vi en hållbar fysisk grund ifrån uppväxten där vi kan undvika skador och kan lära oss förstå dom individuella fysiska förutsättningarna på ett långsiktigt sätt?

Junior grundutbildning 1 kommer göra det enkelt för dig som tränare att med logik bygga upp den grundläggande fysiken som ger stabilitet, styrka, mobilitet, koordination, uthållighet och en balanserad hälsa för våra juniorer. Utbildningen kommer också ge dig som tränare insikt i hur viktig den fysiska uppbyggnaden är för att stärka muskler, leder och skelett i ett tidigt skede i livet och genom det kunna undvika vanligt förekommande skador i tex knä, ljumskar eller muskelbristningar.

  • Det vi tränar på blir vi bättre på, eller som Gary Gray grundare till Gray Institute säger ”The test is the exercise and the exercise is the test” . Vilket betyder at vi måste förbereda våra kroppar för liknande påfrestningar och krafter i vår träning som vi gör under tävling eller i matchsituationer, men på ett sätt för att sedan stegvis kunna hantera krafterna vi utsätts för.

Tydligt, enkelt, roligt och effektivt kommer du att kunna använda dig av dina kunskaper i din roll som tränare med obegränsade möjligheter i en ”Task an Target training” (mål och syfte). Procedos 3D Juniorträning grund 1 riktar sig mot dig som är tränare/ledare och vill förstå ”Training simplified” vilket du kommer förstå efter denna utbildning. Denna1 dags kurs kommer att ge dig grundläggande kunskaper i junior 3D träning och hur du som tränare kan använda dig av tankesätten för att bli ännu mer framgångsrik med dina juniorer oavsett idrott.  

Kurs innehåll

Expandera alla
Kapitel innehåll
0% slutfört 0/1 Steps

Betyg och Recensioner

4.0
Snittbetyg
1 Betyg
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Simon Sjölund Support
Publicerat för 12 månader sedan
Simon Test

Meddelande vid rating

Visa fler recensioner
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!