Licensierad Kostrådgivare Online

Välkommen till kursen Licensierad Kostrådgivare

Vår kurs Licensierad Kostrådgivare riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta som Personlig Tränare eller Kostrådgivare och vill ha en smidig onlineutbildning, helt på distans, som ger dig en licens som kostrådgivare. Du vill lära dig mer om hur optimal kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina klienter att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat.

Det är inte obligatoriskt men för dig som vill fördjupa dig rekommenderar att du köpen Ankis bok "Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare" och har den till hands under utbildningen. Här kan du läsa mer och köpa e-boken >>

Kurs Innehåll

Expandera
Inledning
Kapitel Innehåll
0% Slutfört 0/3 Steg
Del 1 (20 tim)
Del 2 (23,5 tim)
Del 3 (11 tim)
Del 4 (15 tim)
Del 5 (13,5 tim)
Del 6 (17 tim)
Del 7 (9 tim)

Kursens Mentor

+21 anmäld
Anmäl dig för att gå kursen

Kurs Includes

  • 15 Kapitel
  • 99 Avsnitt
  • 3 Kunskapstester
  • Kurs Certificate

Betyg och Recensioner

5.0
Snittbetyg
3 Betyg
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Niklas Gustafsson
Publicerat för 1 år sedan
Smidigt och pedagogiskt upplägg!

Kursen är klockren om man jobbar heltid och inte har tid att plugga varje dag, 1 års tillgång till materialet gör att man kan lägga upp kursen precis hur man vill. Kursen innehåller mycket bra workshops där man lär sig mycket!

×
Preview Image
Eddie Lundberg Höhn
Publicerat för 2 år sedan
Nära perfektion!

Anki har enorm kunskap och presenterar fakta med stöd av dagens forskning tillsammans med subjektiva vinklar. Är nog ganska unikt i Sverige. Har inte sett någon utbildning med liknande bredd!

×
Preview Image
Simon Sjölund Support
Publicerat för 3 år sedan
Jeanette

”Superkompetenta Anki Sundin ger mig en bred kunskap om hur livsmedel kombineras på ett näringsrikt, klokt och hållbart sätt. Självklart med individen i fokus. Gå kursen, du som brinner för hälsovård eller jobbar inom kost- och träningsbranschen!”

×
Preview Image
Visa fler recensioner
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
sv Swedish
X