Grundkurs Kost och Näringslära Online

Kurs
Material

Välkommen

Vår Grundkurs Kost och Näringslära Online riktar sig till dig som vill ha grundläggande förståelse för kost och näringslära. Du kommer få en inblick i hur kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina klienter att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat. Kursen är en onlineutbildning helt på distans.

Efter denna kurs kommer du kunna ge enklare kostråd kring hälsosam mat.

Det finns inget juridiskt hinder för någon att ge kostråd till någon annan, vare sig man är kostrådgivare till sin utbildning eller inte. Däremot är det många kunder idag som efterfrågar vilken bakgrund man har. Därför är det en trygghet för både sig själv och sina kunder att man kan visa intyg på sin kompetens. Är du intresserad av bli Licensierad Kostrådgivare och stärka din kompetens ytterligare och få en mer fördjupad vetenskaplig förankring så är nästa steg kursen Licensierad Kostrådgivare Online

Det är inte obligatoriskt men för dig som vill fördjupa dig rekommenderar att du köpen Ankis bok och har den till hands under utbildningen.

"Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare"

Du hittar den på Ankis webbsida: www.ankisundin.se/bocker

Kursens Mentor

+100 anmäld
Anmäl dig för att gå kursen

Kurs Innehåll

  • 7 Kapitel
  • 20 Avsnitt
  • 2 Kunskapstester
  • Kurs Intyg

Betyg och Recensioner

4.0
Snittbetyg
1 Betyg
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
Simon Sjölund Support
Publicerat för 12 månader sedan
Malin

En fantastiskt bra kurs för att få en känsla om det är något man vill fortsätta med, otroligt inspirerande kursledare och det gav mersmak på att fördjupa sig ytterligare.

×
Preview Image
Visa fler recensioner
Vad är din upplevelse? Vi vill gärna veta!
sv Swedish
X