VACKRALIV Yoga Luxury eco pu Butterfly Gold Waterproof Yogamatta (183cm) & Yogaväska

1 499,00kr

-
+

Specs

SKU: 46449 Kategorier: ,

Beskrivning

WATERPROOF Magiskt vacker Yogamatta med antibakteriell PU yta.

VACKRALIV YOGA LUXURY PU BUTTERFLY GOLD YOGAMATTA & YOGAVÄSKA med texten “BE MORE YOU”.

ECO FRIENDLY:

  • Biologiskt nedbrytbar
  • Inga gifter, latex, pvc eller toxiner
  • Antibakteriell Polyuretan
  • Vattentät
  • Tips att investera i Eco rengöringskittet som är lätt att få med sig i fickan på Yogaväskan.

För Maximalt grepp och dämpning samt smidig att ta med sig i yogaväskan för Din värdefulla yogastund! Gråsvart PU Yogamatta i vacker Butterfly design i guld. I PU, polyuretan, Eco naturgummi, fri från PVC och toxiner samt återvinningsbar. Denna Yogamatta är extra bra i fuktig HotYoga sal då den är vattentät. Ultra absorberande och passar perfekt i vått och torrt.

Torka bara av med en fuktig trasa eller handduk. Skonsam och antiseptisk rengöring är att hälla i några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. Rekommendation att lägga till RENGÖRINGSKITTET med flaska, rengöringshandske och tea tree oil. Rulla ihop med printet utåt.Tillhörande vattenavvisande VACKRALIV YOGAVÄSKA med ficka.

VACKRALIV YOGA TIPS! I början så kan Yogamattan ha en mindre lukt av naturgummi, vilket är fritt från gifter. Häng upp 1 dag innan användning. Utsätt inte för extremt solljus. Ytan på mattan är mycket hållbar men guldprintet blir med tiden lite mindre skinande. Namasté

Mer information:

Färg: Gråsvart med guldprint
Storlek: 4 mm, 183×61 cm, 2,4 kg.

Tips! Skonsamt rengöringskit som får plats i fickan på Yogaväskan:

Rengöring på Yogastudios innehåller oftast desinfektionsmedel som fräter på PU ytan och skadar guldprintet. Rengöringskittet innehåller en flaska med antibakteriell Tea Tree Oil, både rengör och är skonsam mot yogamattan:

rengöringskit