VACKRALIV Yoga eco pu Mandala Black Yogamatta (183cm) & Yogaväska

1 299,00kr

-
+

Specs

SKU: 46444 Kategorier: ,

Beskrivning

En ny svart Beauty i VACKRALIV YOGA kollektionen! Svart ingraverad vacker Mandala. En Mandala representerar i sig både den enhet och den helhet som vi alla längtar efter & strävar emot. Livets vackra cirkel & väg!

ECO FRIENDLY:

  • Ger ett svårslaget grepp i vått & torrt med en sidenlen skön yta
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Inga gifter, latex, pvc eller toxiner
  • Antibakteriell Polyuretan
  • Tips! att investera i Eco rengöringskittet som är lätt att få med sig i fickan på yogaväskan.

För Maximalt grepp och dämpning samt smidig att ta med sig i yogaväskan för Din värdefulla yogastund! Svart PU Yogamatta med vacker ingraverad mandala i svart samt smarta guidelines och mittlinje. I PU, polyuretan, Eco naturgummi, fri från PVC och toxiner samt biologiskt återvinningsbar. Extra bra för HotYoga & PowerYoga/Ashtanga men har även en sidenlen yta som passar YinYoga/meditation. Ultra absorberande och passar perfekt i vått och torrt.

Torka bara av med en fuktig trasa eller handduk. Skonsam och antiseptisk rengöring är att hälla i några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. Rekommendation att lägga till RENGÖRINGSKITTET med flaska, rengöringshandske och tea tree oil. Rulla ihop med printet utåt.Tillhörande vattenavvisande VACKRALIV YOGAVÄSKA med ficka.

Mer information:

Rekommendation: Använd ej i direkt solljus.

Färg: Gråsvart med guldprint

Storlek: 4 mm, 183×61 cm, 2,4 kg.