Behandlingsbänk TE från Tarsus

Detta är den massagebänk vi har i våra utbildningar och den bänk vi rekommenderar. Det är en prisvärd och flexibel bärbar bänk och köper du den, eller anna bänk, hos Tarsus får du 10% rabatt när du uppger rabattkod: PROATHLETE

Specs

SKU: tarsus-002-50 Kategori:

Beskrivning

Bänken köper du hos vår samarbetspartner Tersus där du får du 10% rabatt när du uppger rabattkod: PROATHLETE

PRO Athlete rekommenderar

  • Bredd 50 cm är ypperlig för både klassisk- och idrottsmassage. Fördelen med en smal bänk är att den är mer ergonomisk då man kommer nära sin klient och enklare att ha med sig.
  • Kommer du köra mestadels klassisk massage, jobba med större klienter och inte åka omkring med bänken så kan den bredare bänken på 60 cm vara lämplig.
  • Med fördel kompletterar du med sidoarmstöd >> som breddar bänken med 10cm på var sida för armarna vilket är bra när du gör längre behandlingar som helkropps- eller taktil massage.
  • Här kan du även läsa Tarus egna köpguide >>

Bärbar behandlingsbänk med huvudstöd

Modell TE har ett ställbart huvudstöd med tillhörande huvudkudde och armvagga. Huvudkudden fästes med kardborrband och kan flyttas längs huvudstödsramen. Armvaggan är ställbar i höjd.

Eftersom huvudstödet kan vinklas steglöst, är det enkelt att finna en idealisk position. Huvudstödet kan fällas in vid transport och behöver därför monteras bort från bänken. Huvudkudde och armvagga får då plats inne i bänken vid transport.

TE finns

  • i bredd 50-60 cm (sidoarmstöd som tillval)
  • i fem konstläderfärger
  • vit- eller svartlackat chassi
  • med 4 cm stoppning av dynor som standard (6 cm som tillval)
  • höj- och sänkbar mellan 60-80 cm som standard (70-90 cm som tillval)

Som alla deras bärbara behandlingsbänkar är modell TE utrustad med endast två benpar. Därmed slipper man som terapeut att stöta benen i någonting när man behandlar. Även från kortsidan är det möjligt och få in benen under bänken.

Det finns även en hel del tillbehör >> som man komplettera bänken med efter behov. Det som är riktigt smart är att det elektriska underredet som gör att du får en riktigt flexibel och kostnadseffektiv lösning då du slipper köpa två bänkar. Samma bänk som du tar med dig ut till kunder kan du ha på underredet och få en höj/sänkbar massagebänk.