Gå med i vårt ambassadörs-program

Ansökan

  * Obligatoriska fält

  OBS!

  För att ansöka om att gå med i vårt Ambassadörs-program ska du gå, eller gått, utbildning hos oss, ovh vilja rekommendera PRO Athlete.

  Allt du behöver veta

  Vanliga frågor och svar

  Egentligen är det förhoppningsvis ingen praktisk skillnad. Vi förutsätter att du redan gillar PRO Athlete och talar gott om oss på sociala medier, vänner och bekanta. Enda skillnaden är att vi vill tacka dig för ditt engagemang genom att ge dig möjligheten att få ersättning för de, som via dig, blir kunder hos PRO Athlete.

  Som ambassadör har du tillgång till en kontrollpanel där du skapar dina unika länkar (affiliate länkar). Dessa länkar. Dessa länkar lägger du sedan in i dina bloggar, webbsidor, sociala mediekanaler i samband med att du skriver om PRO Athlete och när någon klickar på länken så ser vi det i vår plattform och det noteras i er kontrollpanel.

  I din kontrollpanel som du har då du är ambassadör så skapar du dina unika länkar. När någon klickar på just din länk noteras det i vår plattform och i er kontrollpanel.

  Du får en % ersättning av oss, baserad på köpt belopp, när någon av de som klickar på din länk genomför köp på vår sida.

  Om du är A-skattare, dvs. inte har företag, F-skatt (företagsskatt), gör vi avdrag för preliminär skatt och reservera pengar för socialavgifter. Ersättningen ska du redovisa som inkomst av tjänst.

  Om du har företag, betalar F-skatt, skickar du en faktura till oss på avstämt belopp och intäktsredovisar dina inkomster på vanligt sätt tillsammans med övriga inkomster i näringsverksamheten. Din faktura ska normalt innehålla moms.

  Avstämning gällande utbetalning sker månadsvis enligt underlag i kontrollpanelen.

  Du hittar statistik på antal klick, köp och belopp mm i din kontrollpanel.

  Ja. Du, och PRO Athlete, kan avsluta ambassadörskapet med omedelbar verkan oavsett anledningen eller förklaring.