Vi fortsätter att utveckla våra kurser efter kunders önskemål och släpper vi nu en av våra populäraste kurs Diplomerad Idrottsmassör som distanskurs / webbkurs. Du gör kursen när och vart det passar dig och behöver inte lägga pengar på resor och hotell.

Du tar del av kursen via internet på dator, läsplatta eller mobiltelefon. Den teoretiska Licensieringen gör du digitalt direkt i vår lärplattform och kursen avslutas med en helg då vi träffas och du visa upp dina praktiska kunskaper.

Om Kursen

Det här är utbildningen för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot de vanliga diplomerade massör utbildningarna. Läs mer om kursen >>

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *